Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Farouk Abdulhak vil la seg avhøre

Hvis britisk politi kommer til Jemen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Farouk Abdulhak vil la seg avhøre av britisk politi om drapet på Martine Vik Magnussen - om politiet kommer til Jemen.

Det sier Abdulhaks forsvarer til NRK.

Jemen har ikke utleveringsavtale med Storbritannia, og Abdulhak dro til landet noen timer etter at den norske studenten Martine Vik Magnussen ble drept i London forrige helg.

- Forsvareren vil ikke kommentere hvorfor klienten hans forlot London, sier NRKs reporter i Jemen.

Abdulhak er etterlyst av politiet kan sitte på informasjon som kan oppklare hva som skjedde med Martine. Han er den siste hun ble sett sammen med, og hun ble senere funnet død i bygården hvor han har leilighet.

Britisk politi ønsker ikke å kommentere Abdulhaks siste utspill, som de får høre om via Dagbladet.no.

- Vi er ikke overrasket over utspillene som skjer i  media, men det er ikke noe vi kan kommentere. Og selv om advokaten hadde tatt kontakt med oss er ikke dette noe informasjon vi ville ha gått ut med offentlig, sier Scotland Yards pressetalsmann til Dagbladet.no

- Er det aktuelt for britisk politi å reise til Jemen?

- Det vil jeg ikke kommentere.

DUKKET OPP IGJEN I JEMEN: Farouk Abdulhak, etterlyst i forbindelsen med drapet på den norske studenten Martine Vik Magnussen <a href="http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/03/23/530379.html">dukket opp et advokatkontor</a> i Jemen i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media