<strong>Isolert:</strong> Jetset-livet skal være over for Farouk Abdulhak. Han skal ikke lenger tørre å reise med falskt navn i Midtøsten. 
Foto: NTB/Scanpix
Isolert: Jetset-livet skal være over for Farouk Abdulhak. Han skal ikke lenger tørre å reise med falskt navn i Midtøsten. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Farouk fanget i krigshelvete i Jemen: - Lever i frykt med kone og barn

Farouk Abdulhak som er etterlyst for drapet på Martine Vik Magnussen, lever isolert i borgerkrigsherjede Jemen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Farouk Abdulhak lever isolert i borgerkrigsherjede Jemen. Jetsetteren tør ikke lenger reise til utlandet – av frykt for å bli fengslet for drap.

Dagbladet får fra kilder opplyst at Farouk nærmest kontinuerlig benytter livvakter, han skal ha hatt en vaktstyrke på over 15 mann som rullererer på å beskytte ham og familien. Han skal også ha fått barn, etter at han i februar 2014 giftet seg på Taj Sheba, et luksushotell faren eier i Jemens hovedstad Sana'a.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer