<strong>OPPRØRSLEDER:</strong> Houthi-støttespillere holder opp en plakat av Abdulmalek al-Houthi i Sanaa i juli i år. Han skal nå beskytte Farouk Abdulhak - etter at Farouks far er en nær støttespiller til Jemens tidligere president, som lenge var alliert med houthiene. Foto: Khaled Abdullah / Reuters / NTB scanpix
OPPRØRSLEDER: Houthi-støttespillere holder opp en plakat av Abdulmalek al-Houthi i Sanaa i juli i år. Han skal nå beskytte Farouk Abdulhak - etter at Farouks far er en nær støttespiller til Jemens tidligere president, som lenge var alliert med houthiene. Foto: Khaled Abdullah / Reuters / NTB scanpix Vis mer

MARTINE-SAKEN

Farouk på flukt, skjules av opprørsleder

Farouk Abdulhak har måttet rømme luksuslivet i Jemens hovedstad. Nå skjules han av opprørslederen i landet, i et storpolitisk spill med potensielt dødelig utfall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den grusomme borgerkrigen i Jemen har for alvor begynt å påvirke livssituasjonen til Farouk Abdulhak.

Asker-jenta og økonomistudenten Martine Vik Magnussen (23) ble funnet død i kjelleren til leilighetskomplekset der medstudenten Abdulhak bodde, 16. mars 2008. Abdulhak er siktet for å ha tatt livet av Magnussen, og flyktet til Jemen dagen etter. Etter flere år i luksus har krigen gjort det stadig mer krevende å være rikmannssønn på rømmen fra anklager om drap og voldtekt i Storbritannia.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer