Farouks pappa krever erstatning fra norske politikere

Har sendt truende brev til sju stortingsrepresentanter, melder bt.no.

FAREN KREVER ERSTATNING:   Faren til drapsmistenkte Farouk Abdulhak, har ifølge bt.no sendt truende brev til sju norske stortingspolitikere. Foto:  Scan Press.
FAREN KREVER ERSTATNING: Faren til drapsmistenkte Farouk Abdulhak, har ifølge bt.no sendt truende brev til sju norske stortingspolitikere. Foto: Scan Press. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sju stortingsrepresentanter har fått truende brev fra faren til den drapsmistenkte Farouk Abdulhak, meldte først bt.no.

De sju trues med giganterstatning til milliardæren fra Jemen.

Bakgrunnen er at de sju har varslet en rekke internasjonale selskaper om drapsmistanken mot Shaher Abdulhaks sønn, Farouk, som er mistenkt for drapet på den norske studenten Martine Magnussen.

- Familien har i langt tid håpet på en mer positiv utvikling i saken enn det vi ser nå. Men vi er glade for at norske politikere tar norske borgere og internasjonal rettssikkerhet på alvor, sier Martines far, Odd Petter Magnussen, til Dagbladet.

- Jeg er overrasket. Brevet de har sendt har ikke rot i virkeligheten, sier Marcus Rolandsen i Martines minnefond for rettferdighet.

- Meld deg! Politikerne som har fått bevet er Heikki Holmås (SV), Gjermund Hagesæter (FrP), Trine Schei Grande (V), Michael Tetzschner (H), Ola Borten Moe (Sp), Geir Jørgen Bekkevold (KrF) og Håkon Haugli (Ap).

- De mener det vi har skrevet ikke er riktig, og ønsker at vi skal legge oss flate og beklage brevet, sier Gjermund Hagesæther til Dagbladet. Hagesæther sier videre at det er uaktuelt å beklage noe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer