Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fartsbølle-fiende kjørte i 164 km/t

LONDON (Dagbladet): Jack Straw, britisk innenriksminister og politiets øverste sjef, er tatt for råkjøring. Han ble kjørt av en politimann da Jaguaren ble stanset i en fartskontroll på motorveien. Farten: 164 km/t i 112-sonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statsråden satt i baksetet og leste dokumenter, men han burde ha merket at politimannen kjørte for fort.

Straw er kjent som en tøff statsråd som slår hardt til mot alle former for kriminalitet. Han har uttalt flere ganger at man ikke skal vise nåde mot fartsbøller.

«Ingen toleranse» er slagordet.

Dette er ikke første gang Jack Straw opplever at liv og lære ikke alltid følges i hans nærmeste krets. Sønnen ble for to år siden tatt for å ha solgt marihuana. Faren fulgte ham til politiet og sørgte for at han fikk sin straff.

Straw var på vei til å møte statsminister Tony Blair og hadde liten tid, da han ble tatt. Politimennene som stanset ham, ble svært overrasket da de så sjefen sitte i bilen.

Det lokale politiet etterforsker saken, og vurderer hvem de skal stille for retten. Retningslinjene for domstolene er at de som kjører over 160 km/t skal miste førerkortet og gis en bot på 10000 kroner.

LIV OG LÆRE: Justisminister Jack Straw gikk i sin tid til krig mot fartsbøllene. Nå er han avslørt som en av de aller verste selv.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media