Fartsgale nonner

Kjørte i 190 km/t i sin Ford Fiesta for å forsikre seg om at paven hadde det bra.

FULL FART: Politiet i Torino ble mildt sagt overrasket da de stanset en bil som kjørte i 190 km i timen, det viste seg å være tre nonner som hadde det svært så travelt for å sjekke at paven hadde det bra.  EPA/YOAN VALAT
FULL FART: Politiet i Torino ble mildt sagt overrasket da de stanset en bil som kjørte i 190 km i timen, det viste seg å være tre nonner som hadde det svært så travelt for å sjekke at paven hadde det bra. EPA/YOAN VALATVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre nonner som opprørt hadde hørt om pavens lille uhell, der han fikk et brist i håndleddet, hadde det travelt på vei til hans feriested. De ble stoppet av politiet da de holdt en fart på rundt 190 km/t, melder Telegraph.

Søster Tavoletta (56) kjørte en Ford Fiesta i full fart, som passasjerer hadde hun to andre nonner på 65 og 78. Politiet skal ha blitt mildt sagt overrasket da de så hvem som hadde brutt fartsgrensa.

- Vi hadde hørt at paven hadde falt, og vi er på vei for å finne ut om han har det bra, skal nonnesjåføren forklart politimennene som undret hvorfor de kjørte i 190.

Nonnene som holdt hus i et kloster ved Salesian i Italia hadde kastet seg sporenstreks inn i bilen da de hørte om pavens knall og fall, tydelig meget bekymret for den katolske kirkens overhode, brøt de fartsgrensene.

- Forhåpentligvis kommer Søster Tavoletta til å nevne dette neste gang hun går til skrifteboksen, men i mellomtiden må hun nok betale boten på 375 Euro, sa Torino-politiets talsmann.

Det kan virke som Søster Tavoletta, som også mistet førerkortet, mener at hun var på et litt hellig oppdrag og har bestemt seg for å anke boten. Til anken har hun hyret inn en av landets beste advokater, melder Telegraph.