Farukh (23) ble kastet stein på da han prøvde å ta pøblenes fyrverkeri

Fikk stort kutt i bakhodet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Demonstrasjonen mot krigen i Gaza utviklet seg ikke som arrangørene hadde håpet lørdag.

Barna som gikk foran i toget, fordi arrangørene følte seg trygge på at det ikke ville utarte.

Men så smalt den første fyrverkeribomba i praksis blant de små barna, og panikken brøt ut. Du kan se en video av den dramatiske hendelsen i videoen øverst i saken. Fikk stein i hodetPolitiet ventet i det lengste før de brukte tåregass mot demonstrantene, fordi de mente demonstrasjonens egne vakter gjorde en god jobb med å forsøke å roe mengden.

En av de som ble hardt rammet av pøblenes herjinger er vakten Farukh (23).Han fikk en stein i hode da han forsøkte å få vekk en pose fyrverkeri fra en av demonstrantene.

- Det gikk rolig for seg først. Men så ble det veldig ampert og folk begynte å kaste det som var. Vi prøvde å presse folkemengden tilbake igjen, og gikk også inn og sparket til fyrverkeribatterier og fjernet poser med fyrverkeri og steiner. Flere av oss endte i håndgemeng med demonstrantene, sier Farukh til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer