Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Farvel med Dereka

I en fullsatt og vakkert pyntet Såner kirke tok familie og tallrike venner avskjed med Dereka Maria Mikula.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nærmere 450 mennesker - familie, venner og klassekamerater - møtte fram i kirken som var pyntet med lys, fargerike blomster og hjerteformede kranser.

Ved siden av båren sto et stort portrett av en smilende Dereka tatt kort tid før hun gikk bort.

- Det er vanskelig å fatte at flotte, livsglade og levende Dereka ikke er her mer. Livet er blitt endevendt for hennes familie, og det lille lokalsamfunnet Son er blitt rystet i grunnvollene, sa sogneprest Marit Bekken i minnetalen.

- Det er så meningsløst og vondt, men midt i dette opplever vi at det å være sammen og ta vare på hverandre er det beste vi kan gjøre. Det må vi fortsette med, sa presten.

Fire tjenestemenn fra Follo politidistrikt sto æresvakt utenfor kirken da kisten ble båret ut. Etter bisettelsen ble båren ført t il gravlunden ved Strømbråten kapell i Son der Dereka vil bli stedt til hvile.

(NTB)

SISTE FARVEL: En fullsatt kirke tok i dag et siste farvel med Dereka Maria Mikula (16).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling