Farvel Norge

Prinsesse Märtha Louise, Ari og Maud Angelica har dratt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helga tok Märtha og Ari farvel med kjendisvennene da de viste Behns kleskolleksjon som var laget i samarbeid med Baron von Bulldog.

I dag var det på tide å gjøre alvor av planene, som har blitt usatt flere ganger, blant annet på grunn av kongens sykdom.

Familien dro med direktefly fra Gardermoen til New York i formiddag.

Verken prinsessen eller Ari ville svare på spørsmål fra pressen da de hastet fra bilen og inn på flyplassen. Pappa Ari bar sin lille datter i et transportabelt barnesete mens prinsessen tok hånd om håndbagasjen. Den øvrige bagasjen var sendt til flyplassen på forhånd.

Ari fortalte da til Dagbladet at de hadde funnet seg et fint sted å bo «ved parken». Familien som venter familieforøkelse neste år skal altså bo ved Central Park.

Mandag vil prinsesse Märtha Louise og Ari Behn møte norsk presse i Central Park i New York. Da vil de trolig fortelle hvilke planer de har for oppholdet i verdensbyen og hvor lenge de kommer til å oppholde seg der.

Et par ting er klart allerede: Familien kommer hjem til juleferie i Norge og prinsessen kommer til Oslo i god tid før den planlagte fødselen på Rikshospitalet. Paret venter sitt andre barn i midten av april.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer