Fastklemt trailersjåfør reddet ut av vannet

Trailersjåføren som satt fastklemt under vann etter en utforkjøring er nå reddet ut, i god behold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mannen ble sittende fastklemt i førersetet med overkroppen over vann, etter at semi-traileren har førte kjørte utfør veien.

- Føreren var ved bevisshet under hele redningsoperasjonen, og vi hadde fortløpende kontakt med ham, forteller vaktsjef Bernt Alnæs ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Ulykken, som skjedde rett før Kjenes-tunnelen på E16, ble meldt til politiet klokke 09.48 i dag tidlig. Føreren var alene i semi-traileren, som var lastet med frukt og grønt. Ingen andre biler var innblandet i ulykken.

Før semi-trailerer endte sin ferd i fjorden, tok den med seg 30 meter av autovernet, en trapp og en lyktestolpe. Skrenten fra veien og ned til vannet er rundt 30 meter høy.

- Vi bestilte luftambulanse, og fløy også inn noen froskemenn, for sikkerhets skyld. Foreløpig vet vi ingenting om årsaken til ulykken, det viktigste så langt har vært å få mannen ut av bilen og opp av vannet, sier Alnæs.

Sjåføren, som etter forholdene skal være i fin form, ble reddet ut av førerhuset klokka 10.36. Han ble fraktet med båt fra ulykkesstedet til Vaksdal kai og derfra til sykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer