Fatboy til jul

Fatboy Slims kone Zoe Ball har født en sønn. Pluggen veide 4, 08 kilo og ble tatt med keisersnitt slik at paret fikk unna fødselen før jul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

9 pund, eller 4,08 kilo, er kanskje ikke spesielt stort, men det har heller ikke en spesielt «slim» unge den 37 år gamle Norman Cook ble far til i går.

Ungen, som allerede har fått navnet Woody, hadde termin på julaften, men paret valgte å ta keisersnitt nå for å slippe julestress rundt fødselen, skriver den britiske avisen The Sun.

Moren, den populære radiovertinnen Zoe Ball (30), skal ha lagt om sin livsstil kraftig etter at hun ble gravid, men Woody skal allerede ha blitt «døpt» med champagne. Han skal i følge Zoes far Johnny Ball ha arvet «den berømte Ball-nesen og ørene».

Fatboy Slim har mange norske fans, inkludert kronprins Haakon, en av flere tusen som overvar hans konsert i Bendiksbukta på Quarten i 1999. Han spilte også i Hemsedal i våres.

STOLTE FORELDRE: Zoe Ball og Fatboy Slim falt for hverandre under en radiosending fra den beryktede partyøya Ibiza, og giftet seg i august i fjor. Woody skal ha blitt unnfanget under en ferie i Mexico.