Fatima (18) banket opp av ektepar

Ble kalt hore før hun ble sparket og slått.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Jeg tror kanskje de ble provosert av hvordan jeg går kledd og at jeg ikke bruker slør, sier den 18-årige jenta.Hun vil ikke stå fram med sitt eget navn, men vi kaller henne Fatima.

Fatima er opprinnelig kurder og født muslim, men kler seg som norske 18-åringer flest.

Feiret eksamen med shopping

Klokka var litt over seks på ettermiddagen, og «Fatima» og to venninner hadde reist inn til Oslo for å feire at siste eksamen var over. Da de var på vei fra Karl Johan til Oslo City for å se etter ei bukse, oppdaget de at en pakistansk mann i 30-årene fulgte etter dem.

Mannen ble stadig mer nærgående, og blandet seg inn i jentenes samtale.

- Vi ba ham slutte å plage oss, men han ville ikke gi seg. Til slutt ba jeg ham dra til helvete. Da ble han rasende, forteller Fatima.

Mannen svarte med å knytte neven mot henne og si: «Hold kjeft, eller så slår jeg deg». Da Fatima svarte tilbake sa mannen: «Hva hvis jeg kaster deg mot veggen, da dør du.»

- Flere ganger kalte han meg hore og masse dritt. Da begynte vi å bli litt redde. Plutselig kom det ei dame løpende mot oss og ropte: «Ingen banner til mannen min», forteller Fatima.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer