Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fått inn over 30 tips

Leteaksjonen etter Raidun (39) er innstillt, men tipsene renner inn til politiet på Notodden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har fått inn mellom 30 og 40 tips etter at en 39 år gammel kvinne fra Notodden ble meldt savnet mandag.

Politiet innstilte leteaksjonen etter kvinnen onsdag etter å ha lett etter henne siden mandag uten resultat. Begrunnelsen for å avslutte leteaksjonen er ifølge politiet at det ikke lenger står om liv.

Politiet vil fortsette å etterforske saken på vanlig måte.

- Vi holder fremdeles alle muligheter åpne, og vil fortsette etterforskning på vanlig måte. I løpet av torsdagen vil vi starte arbeidet med å sjekke de mellom 30 og 40 tipsene vi har fått i saken, sier politioverbetjent Jan Henrik Henriksen i Telemark politidistrikt.

39 år gamle Reidun Hardang Natadal ble meldt savnet av familien mandag formiddag. Politiet har ennå ingen formening om hva som kan ha skjedd med kvinnen. Det siste livstegnet fra Hardang Natadal var en tekstmelding hun sendte til en bekjent i 5-tiden søndag morgen. Hun ble meldt savnet mandag formiddag av familien.

Reidun Hardang Natadal er 1,75 centimeter høy, slank og har lyst blond hår. Hun skal ha vært iført en militærgrønn jakke, mørke benklær og mørke eller svarte støvletter da hun forsvant.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling