Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fattig trussel

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Regjeringen har ikke innfridd forventningene den skapte om å avskaffe fattigdommen. Nå truer Fellesaksjonen mot fattigdom med å anbefale fattige å gi sin stemme til Frp dersom regjeringen ikke innen en viss frist vedtar en økning av sosialsatsene som monner. Vi går ut fra at de fattiges talsmann, Ben Borgen, først og fremst bruker trusselen for å få oppmerksomhet om de fattiges sak og for å legge press på regjeringen.

• For som anbefaling står ikke trusselen fra den tidligere venstreradikale aksjonisten til troende. Enhver som er engasjert i politikk og samfunnsspørsmål vil forstå at Frp-politikk i sum vil skape flere, ikke færre fattige. Det fratar ikke regjeringen ansvaret for å rette opp uverdige levekårsforskjeller som en styrt samfunnsutvikling har skapt. Regjeringen vil miste sin troverdighet om den ikke klarer å gi vanskeligstilte et løft som merkes.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!