Fattige Alen trallet løs på oppdikta språk og ble en popsensasjon

- Nå skal jeg ikke parkere biler lenger, sier parkeringsvakten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg har alltid visst at denne dagen ville komme, sier sørafrikaneren Alen Abrahams.

31-åringen fra Kalksteenfontein er blitt en popsensasjon i hjemlandet etter å ha gjort stor suksess på sosiale medier og er blitt intervjuet av de fleste store sørafrikanske mediene den siste tida. I videoen øverst kan du selv se hvorfor han ble en sensasjon.

Men det var ikke mye som tydet på at noe slikt skulle skje, til tross for Abrahams' uendelige optimisme.

Han jobbet som parkeringsvakt på en parkeringsplass i Cape Town da han endelig ble oppdaget. Med en stor lidenskap for musikk, og sitt eget halvveis oppdiktede språk (OpiAfrikaans som han selv kaller en «avansert form for afrikaans») har han trallet løs på jobben i en årrekke.

- Et multitalent For fire år siden forandret alt seg da fire menn begynte å filme ham på parkeringsplassen. En lokal radiovert så klippet av den syngende parkeringsvakta på nettet, og innledet i desember jakten på mannen.

Martin Kruger, som nå er blitt manageren til parkeringsvakten, sier ifølge IOL News at Abrahams er «et multitalent som lager tekster med en dypere sosial mening».

Abrahams sang sin egen versjon av en Michael Jackson-sang da han ble oppdaget på parkeringsplassen. Han har også laget egne versjoner av for eksempel Justin Bieber-låter, alt sammen på sitt eget opiafrikaans.

Etter å ha dukket opp på radio ble Abrahams også en viral hit på nettet. Videoen av radiosynginga ble sett av flere tusen i minuttene etter sendinga.

- Jeg har aldri tvilt på at noen ville finne meg en dag og at ting ville forandre seg for meg, sier Abrahams.

Ble inspirert av vakker kvinne - Sangene er inspirert av det som er rundt meg, fattigheten i samfunnet og det folk gjør ubevisst. Jeg elsker å få folk til å le, sier Abrahams.

Tolkningen av Justin Biebers «Baby» ble for eksempel inspirert av en vakker kvinne han så utenfor rettsbygningen. Nå venter konserter og plateinnspilling.

- Å parkere biler er ikke kult lenger, jeg går videre, sier han.