Fattiggutten Abraham Shakespeare vant 200 millioner i lotteriet - det kostet ham livet

- Skulle ønske jeg aldri hadde vunnet.

VANT PENGER - TAPTE LIVET: Abraham Shakespeare var fattiggutten som vant i det store pengelotteriet. Men lykken varte ikke lenge. To år etter at han vant den store pengepotten ble han drept, og gravlagt under et tjukt lag med sement. Foto: Polk County Sheriff's Office / AP / NTB Scanpix
VANT PENGER - TAPTE LIVET: Abraham Shakespeare var fattiggutten som vant i det store pengelotteriet. Men lykken varte ikke lenge. To år etter at han vant den store pengepotten ble han drept, og gravlagt under et tjukt lag med sement. Foto: Polk County Sheriff's Office / AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er trolig den ultimate drømmen for de fleste av oss: Å vinne så mye penger at vi kan surfe gjennom resten av livet uten å tenke på jobb, penger eller regninger.

For fattiggutten Abraham Shakespeare (43) ble det en virkelighet. I 2006 ble livet hans snudd på hodet da han i november vant gigantpotten på 200 millioner kroner (30 millioner dollar) i lotteriet.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer