KJEKKEN: Denne mannen blir nå etterlyst av FBI under overskrifte: Høy, Mørk og Kjekk Banditt søkes. Foto: FBI.
KJEKKEN: Denne mannen blir nå etterlyst av FBI under overskrifte: Høy, Mørk og Kjekk Banditt søkes. Foto: FBI.Vis mer

FBI etterlyser «Høy, Mørk og Kjekk Banditt»

Hvis du har opplysninger kan du henvende deg til den kvinnelige spesialagenten Shauna Dunlap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FBI går ut med en tabloidvennlig overskrift på sine hjemmesider hvor de etterlyser en mann de mistenkter for ran:

Under tittelen «Tall, Dark, and Handsome Bandit Linked to Robberies in Houston and Beaumont», søker de tips hos publikum som kan hjelpe dem å finne den ettersøkte kjekke forbryteren. På saken har de satt den kvinnelige spesialagenten Shauna Dunlap.

- FBIs spesialgruppe for bankran trenger din hjelp med å identifisere mannen som omtales som «Høy, Mørk og Kjekke Banditt», skriver de i meldingen.

Filmet Han ble filmet av overvåkningskameraene torsdag denne uken da han robbet en bank i Houston, Texas.

Den siste mandagen i januar ble han også fanget opp av et kamera, denne gangen i en bank i Beaumont hvor han også gjennomførte et ran i Bank of America. Raneren leverte en papirlapp hvor han hadde skrevet en truende beskjed til de ansatte. Videoen avslører at han aldri sa noe under ranet, og at han ikke hadde noe våpen. Pressemeldingen sier ikke noe om at han fikk med seg penger fra den banken.

Fikk litt penger Under det første ranet i Houston kom han inn i banken like før klokken 12.00 og leverte et truende brev til kundebehandleren i kassen hvor han krevde å få utlevert penger. Den bankansatte ga fra seg litt av pengene som var i kassen og bankraneren forlot deretter stedet. Ingen ble fysisk eller psykisk skadd og det var ingen som observerte at raneren hadde noe våpen.

Raneren blir beskrevet som en hvit mann, i midten av 30-årene, rundt 185 centimeter høy, kjekk og med veldig kort brunt hår.

Myndighetene utlover opp til 5.000 dollar for informasjon som kan føre til at den kjekke raneren eller noen medhjelpere blir arrestert.

BANKRAN: Mannen har ranet flere banker. Foto: FBI.
BANKRAN: Mannen har ranet flere banker. Foto: FBI. Vis mer