FBI leter etter Clintons sæd-flekk

FORT WORTH, Texas (Dagbladet): Kenneth Starr tror han har bevisene som kan felle Bill Clinton. Monica Lewinsky har nå levert en kjole hvor det angivelig skal være sædflekker etter presidenten. Etterforskerne har også fått opptak fra Lewinskys telefonsvarer som skal inneholde beskjeder fra Clinton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Like etter at Lewinsky-saken ble kjent i januar, gikk det rykter om en kjole som angivelig dokumenterte at presidenten hadde hatt et seksuelt forhold til den tidligere sekretæren i Det hvite hus.

I går ble det kjent at immunitetsavtalen til Monica Lewinsky og hennes mor Marcia Lewis inneholder en passus om tekniske bevis. Bevisene skal være Monicas kjole, angivelig med sædflekker på, og flere lydbånd fra hennes telefonsvarer.

Undersøkes av FBI

Den berømte kjolen leverte Monica til sin mor Marcia Lewis. Hun skal ha hatt den i sin besittelse siden det påståtte intime møtet mellom datteren og Clinton. Starrs etterforskere fikk kjolen da Monica Lewinsky ble innvilget en skriftlig immunitetsavtale som gjør at hun ikke kan tiltales, selv om hun tidligere skulle ha løyet under ed.

FBI's tekniske laboratorium skal allerede ha fått kjolen for å foreta tekniske analyser. Spørsmålet alle stiller seg er om FBI klarer å finne den påståtte flekken, og om analysene virkelig kan knytte Clinton til kjolen.

Lydbånd

Lewinsky hadde også flere lydbånd med til spesialetterforskerne. Kassettene skal stamme fra hennes telefonsvarer. Ifølge nyhetskanalene MS-NBC og CNN skal det ikke være griseprat på båndene. Det skal heller ikke være noe som dokumenterer at det har vært et seksuelt forhold mellom presidenten og Lewinsky.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer