FBI-razzia ved kontorene til Donald Trumps advokat

FBI gjennomført en razzia ved kontorene til Donald Trumps advokat Michael D. Cohen, bekrefter Cohens advokat overfor New York Times.

Foto: Reuters/NTB Scanpix
Foto: Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

FBI gjennomførte mandag en razzia ved kontorene til Donald Trumps personlige advokat Michael D. Cohen, bekrefter Cohens advokat i en uttalelse.

Razziaen, først omtalt av New York Times , førte til beslag av materiale som blant annet er relatert til Cohens utbetaling på 130.000 dollar til pornostjernen Stormy Daniels.

Daniels, som egentlig heter Stephanie Clifford, hevder å ha blitt betalt for å ikke snakke om hennes påståtte seksuelle forhold til Donald Trump.

Hun hevder også å ha blitt truet til taushet da hun forsøkte å selge historien i 2011.

Advokat raser mot FBI

Cohens advokat Stephen Ryan bekrefter razziaen i en uttalelse. Han bekrefter imidlertid ikke hvilken sak den er relatert til.

– Jeg har fått beskjed fra det føderale aktoratet om at New York-aksjonen kom delvis grunnet en forespørsel fra kontoret til spesialetterforsker Robert Mueller, skriver Ryan.

– Avgjørelsen om å gjennomføre en etterforskning med en slik razzia er fullstendig upassende og unødvendig. Dette var en unødvendig konfiskering av konfidensiell kommunikasjon mellom en advokat og hans klienter, sier Ryan videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer