- Feigt av Ap-politikere

Frps Per-Willy Amundsen er kritisk til Arbeiderpartiets integreringsutvalg

Innvandringspolitisk talsmann Per-Willy Amundsen i Fremskrittspartiet er ikke overrasket over lekkasjene fra rapporten til Arbeiderpartiets integreringsutvalg.
Foto: Knut Falch / SCANPIX
Innvandringspolitisk talsmann Per-Willy Amundsen i Fremskrittspartiet er ikke overrasket over lekkasjene fra rapporten til Arbeiderpartiets integreringsutvalg. Foto: Knut Falch / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag avslørte VG lekkasjer fra Arbeiderpartiets såkalte integreringsutvalg. Selv om utvalget har foreløpelig kommet frem til at ansiktsdekkende plagg er kvinnediskriminerende, vil de ikke gå inn for å forby dem.

Fremskrittspartiets Per-Willy Amundsen er alt annet enn overrasket.

- Dette var vel som forventet. På den ene siden erkjenner de at det er kvinnediskriminerende, men man er ikke villig til å gjøre noe aktivt for å stoppe det, sier han.

Fordømmelse, ikke forbud Utvalget vil heller ikke gå inn for å forby hijab i grunnskolene slik Frp foreslo i mars i fjor. Amundsen påpeker Arbeiderpartiet har vært flinke til å tvinge frem endringer i lovverket i alle andre likestillingsspørsmål, men ikke når det gjelder integrering.

- Hvis dette viser seg å være Arbeiderpartiets politikk er det snakk om dobbeltmoral. Ap i regjering bruker villig lovgivningenen til å tvinge frem flere kvinner i styrene, og tvinge fedre til så og så mye pappapermisjon. Men her tør de ikke å utfordre det politiske miljøet. Dette handler rett og slett om unnfallenhet.

- Burde behandle alle likt - Hva tror du grunnene til det kan være?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer