Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Feil dronning

Nelle (4) hadde gledet seg til å gi blomster til dronning Sonja, men så gikk hun feil og ga buketten til Valgerd Svarstad Haugland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HOUSTON, Texas (Dagbladet): Lille Nelle Liliedahl var plukket ut til å få møte dronning Sonja, da kongeparet var på et kort besøk i Sjømannskirka i Houston.

Men det er ikke alltid like lett å holde fremmende fra hverandre, og spesielt ikke for ei lite jenta på fire år, som ikke var helt sikker på hvem som egentlig var dronning, og hvem som bare var med i dronningens følge.

Og da foreldrene fikk sendt henne bort for å overlevere de flotte Texas-blomstene gikk det galt. For det var Valgerd Svarstad Haugland som sto der Nelle trodde dronningen skulle stå.

Dermed fikk kulturministeren med seg blomstene, og var strålende fornøyd med forvekslingen.

Lille Nelle var like blid, men tittet ned og innrømmet at hun nok var litt forlegen etter feilen.

1: -  Værsågod dronning, hadde lille Nelle (4) trent på å si, da hun skulle overrekke blomster til dronning Sonja. Alle foto: ØRJAN ELLINGVÅG
1: - Værsågod dronning, hadde lille Nelle (4) trent på å si, da hun skulle overrekke blomster til dronning Sonja. Alle foto: ØRJAN ELLINGVÅG Vis mer
4: Og lille Nelle skjønte det kanskje hun også.
4: Og lille Nelle skjønte det kanskje hun også. Vis mer
2: Hun ga i stedet blomstene til kulturministeren.
3: Og da brøt både kongeparet og statsråden ut i latter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!