Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Feil på mobilnettet til Telenor - igjen!

Kunder over hele landet kommer ikke gjennom på mobilen.

MOBILPROBLEMER: Telenor var nesten nede i ett døgn for en uke siden. I dag opplever selskapets kunder igjen problemer med å ringe med mobiltelefonene sine. Her er konsernsjef Jon Fredrik Baksaas fra pressekonferansen der han forklarte hva slags feil som slo ut nettet forrige uke. Foto: Morten Holm / Scanpix
MOBILPROBLEMER: Telenor var nesten nede i ett døgn for en uke siden. I dag opplever selskapets kunder igjen problemer med å ringe med mobiltelefonene sine. Her er konsernsjef Jon Fredrik Baksaas fra pressekonferansen der han forklarte hva slags feil som slo ut nettet forrige uke. Foto: Morten Holm / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Telenor har igjen problemer med sitt mobilnett. Flere kunder opplever problemer med å ringe.

- Vi har fått noen indikasjoner på at det kan være noen problemer med trafikkaviklingen, sier dekningsdirektør i Telenor, Bjørn Amundsen, til Dagbladet.

- Ut i fra de beskjedene vi har fått så langt ser det ut som det gjelder Trondheim og nordover, men detaljene har jeg ikke, sier Amundsen.

Flere Dagbladet-lesere kan imidlertid melde om problemer også sør for Trondheim. Lesere i både Kristiansund og Lillesand skriver i eposter at de ikke får ringt med mobil.

Amundsen forteller at de fikk inn de første meldingene klokka 14.31, samtidig som operasjonstjenesten opplevde problemer.
- Jeg får en foreløpig rapport om 10-15 minutter, jeg kan si mer da, sier Amundsen til Dagbladet klokka 15.02 i ettermiddag.
Telenors nett var nede i 18 timer forrige fredag, den mest alvorlige feilen på det norske mobilnettet noen gang. Årsaken var en serverfeil.

Dagbladet.no kommer med mer

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media