Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Feil type fyrverkeri forbys

Forsikringsselskapet If reagerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forsikringsselskapet If reagerer på at fyrverkeribatterier, som har forårsaket grove personskader, ikke blir forbudt neste år.

Fra neste år av blir fyrverkeriraketter med pinne forbudt. Men ikke batterivarianten.

- Vi synes det er et tankekors at det blir forbud mot pinnerakettene, ikke mot det som har gitt de alvorligste personskadene, sier Emma Elisabeth Vennesland i If til NRK.

Selskapet håndterte i fjor flere saker der personer var skadd etter omgang med fyrverkeri. De fem alvorligste skjedde alle med fyrverkeribatterier.

(NTB)

Debatten er stengt på grunn av tekniske problemer.

ALVORLIG SKADET: Forsikringsselskapet If håndterte i fjor flere saker der personer var skadd etter omgang med fyrverkeri. De fem alvorligste skjedde alle med fyrverkeribatterier. Illustrasjonsfoto: SCANPIX
ALVORLIG SKADET: Forsikringsselskapet If håndterte i fjor flere saker der personer var skadd etter omgang med fyrverkeri. De fem alvorligste skjedde alle med fyrverkeribatterier. Illustrasjonsfoto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media