SKAL FEIRE MED CHAMPAGNE: Venstres leder Trine Skei Grande får en klem av Abid Raja på vei inn til valgvaka på Frokostkjelleren i Oslo. Snart skal hun på ferie til USA. Foto: Sveinung U. Ystad
SKAL FEIRE MED CHAMPAGNE: Venstres leder Trine Skei Grande får en klem av Abid Raja på vei inn til valgvaka på Frokostkjelleren i Oslo. Snart skal hun på ferie til USA. Foto: Sveinung U. YstadVis mer

Feirer med rosa Champagne

Venstre-leder Trine Skei Grande skal feire valget med rosa champagne og tur til New York

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I Oslo ser det ut til at Venstre har gått forbi FrP, og på Venstres valgvake var det vill jubel tidligere i kveld.

Selv var Trine Skei Grande strålende fornøyd med resultatet og sier at humøret fra en skala fra én til var en klar tier. På valgvaken i Oslo skal det feires så lenge frokostkjelleren holder oppe, og muligens blir det litt feiring på Venstre-lederen også.

Rosa Champagne i kjøleskapet - Jeg har ingen planer for feiringen, men jeg kan si det sånn at alle single damer har en flaske rosa Champagne i kjøleskapet, sier Grande.

Men partilederen tar forbehold om at media vil jakte henne i morgen, og at det kan føre til en litt forsiktigere feiring.

- Jeg vet ikke hvor mye fest det blir, det kan jo hende media ødelegger litt for feiringen min siden jeg må være klar til i morgen, sier Grande.

Bygget stein for stein Det har vært en krevende valgkamp men det ser ut til at Venstre får lønn for strevet.

- Vi har jobbet mye med å bygge stein for stein, og med det mener jeg hvordan vi har bygget organisasjonen. Vi har kurset 500 valgkandidater i hvordan de skal drive valgkamp, og vi har hatt en forent front på budskapet vårt. Tusenvis av medlemmer har vist at det er viktig med et liberalt parti, sier Grande.

På ferie Nå skal partilederen ta seg en liten ferie.

- Nå skal jeg og kontrollkomiteen på en tur til USA. Der skal jeg ta meg tre dager fri for å besøke severdighetene i New York og Washington DC. Jeg skal prøve å ta igjen en hel sommerferie etter en sommer med masse arbeid. Men akkurat nå ser det ut som en god investering, sier Grande til Dagbladet.