Feiret under palmene

Stein Hoff (52) og Arvid Bentsen (50) fra Kristiansand feiret julaften under palmene på Barbados, etter å ha brukt 68 døgn på å krysse Atlanterhavet i en 23-fots robåt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Drøyt to måneder etter avreise fra Los Gigantes på Tenerife i oktober, ankom de to eventyrlystne sørlendingene Barbados sist lørdag. Julefeiringen forløp uten ribbefett eller pinnekjøtt.

Det ble isteden piknik på stranda i selskap med familie og innfødte. Kalkun, skinke, søte poteter og solmodne frukter sto på menyen.

En velfortjent pause for ro-gutta fra Kristiansand som på drøye to måneder har tilbakelagt 2560 nautiske mil.

- På båten gikk det mest i frysetørret mat. Det var greit nok, men det var jo stas med solmodne bananer og meloner da vi kom i havn, sier Stein Hoff.

Tøffe tak

- Det har gått en uke siden vi kom til havn, men jeg har fremdeles vondt i fingrene - klarer ikke knytte neven engang.

- Det var flere ganger jeg skjønte at dette ikke var spesielt sunt, men dette er en sånn opplevelse jeg ikke ville vært foruten, sier Hoff.

Arvid Bentsen er enig.

- Du føler deg som en oppdagelsesreisende. Folk klappet da vi ankom Barbados. Dette er bare stort, sier Bentsen opprømt på telefon fra Karibia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer