Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Feit gutt» avvist av kannibal

Den mordtiltalte tyske kannibalen Armin Meiwes (41) traff minst fire andre menn som ville la seg slakte og spise. En ung gutt ble avvist fordi han var tykk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERLIN (Dagbladet): Historien om kannibalen fra Rotenburg i den tyske delstaten Hessen antar stadig mer makabre former.

Møttes på nettet

Meiwes, som ble arrestert i desember i fjor, ble i forrige uke tiltalt for mord etter at han slaktet, parterte og spiste den 43 år gamle dataingeniøren Bernd Jürgen Brandes fra Berlin 10. mars 2001.

Dette skjedde etter at de to sammen hadde forsøkt å sette til livs Brandes' avskårne penis.

Meiwes traff minst fire andre menn etter at de hadde tilbudt seg å bli slaktet og spist, skriver det tyske nyhetsmagasinet Stern. Mennene, som kom fra Essen, Kassel, Odenwald og London, svarte på annonsene som Meiwes rykket inn på såkalte «kannibalsider» på Internett.

Ikke slank nok

Under møtene testet kannibalen sine potensielle ofre. Han kneblet dem og stakk nåler inn i kroppene deres. Unggutten «Alex» var en av dem som tilbød seg å bli spist, hvis Meiwes først kappet hodet av ham. Men «Alex» var ikke slank og sympatisk nok for kannibalen.

Lot offer gå

Meiwes forsøkte også å overtale kokken Jörg (31) til å la seg slakte. Meiwes bandt sitt offer på et hotellrom i Kassel. Men Jörg trakk seg fra det bisarre ritualet. Og Meiwes lot Jörg gå. Han ville at ofrene skulle være innforstått med hva som skulle skje.

Alt som barn hadde Armin Meiwes sine første fantasier om å spise mennesker. Han vokste opp med en dominerende mor, og har aldri hatt kjærlighetsforhold til kvinner. På Internett fikk han utløp for sine perverse fantasier.

EKTE HANNIBAL: Armin Meiwes har tilstått å ha drept og spist Bernd Jürgen Brandes. Han håper på en mild dom, sier han til tyske Stern.