Felipe og Eva Sannum til kronprinsbryllup

Sjansene er store for at den norske modellen Eva Sannum (25) og Spanias kronprins Felipe kommer i bryllupet til kronprins Haakon og Mette-Marit Tjessem Høiby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eva Sannum er en god venninne av kronprins Haakon, og har etterhvert også blitt kjent med Mette-Marit Tjessem Høiby. Hun blir ganske sikkert invitert til bryllupet. Hvor kronprins Felipe er selvskreven gjest, både som Spanias tronarving og som venn av kronprins Haakon, melder Aftenposten.

Forlovelse?

Det betyr ikke at kjæresteparet kommer som forlovet par. Men hele det europeiske pressekorpset er opptatt av forholdet mellom den norske 25-åringen og Spanias tronarving.

Paret møttet i et selskap hos Evas modellvenninne, Cathrine Knudsen, i Madrid i 1997. Da var Knudsen sammen med kronprins Haakon. Siden den gangen har Eva Sannum og Felipe vært på mange ferier sammen, både i Paris, India og St. Moritz.

Ifølge Aftenposten er aktuelle datoer for en eventuell forlovelse satt:

  • 27. april fyller Lørenskog-jenta 26 år.
  • 23. juli er det 32 år siden general Franco utropte Juan Carlos til sin etterfølger, med tittel konge.

    (Dagbladet.no)

<B>VENNINNE:</B> Eva Sannum er venn med både Mette-Marit Tjessem Høiby og kronprins Haakon.
TRONARVINGENE:</B> Kronprins Felipe av Spania (t.v.), kronprins Haakon og kronprins Willem-Alexander av Nederland spaserte i gatene i Luxemburg søndag.