Felix (25) første norgesmester i poker

- Jeg har vanskelig å finne ord.

POKERMESTER:  Felix Stephensen stakk av med poker-seieren og en premiesum på småpene 1,4 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix.
POKERMESTER: Felix Stephensen stakk av med poker-seieren og en premiesum på småpene 1,4 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Favoritten Felix Stephensen (25) skriver seg inn i historien som vinner av det første lovlige norgesmesterskapet i poker. Stephensen og Silje Nilsen satt igjen som de to siste etter at nærmere 2.000 spillere startet NM-spillet i forrige uke.

- Det føles ganske bra akkurat nå. Det har vært et fantastisk arrangement, og drømmen er å avslutte det slik, sier Stephensen til TV 2 etter å ha gått av med seieren - til tross for at han kom 45 minutter etter at de andre hadde startet tirsdag.

- Vi ble sittende kø på grunn av en trailervelt. Det sto helt stille. Heldigvis har jeg en supermamma, så vi fikk snudd på motorveien, forteller han til Side 3.

25-åringen, som sitter igjen med 1,4 millioner kroner, var bookmakernes NM-favoritt etter å ha kommet på andreplass i poker-VM i mars. Der satt han igjen med 35 millioner kroner.

Norges første lovlige poker-NM finner sted bare ett års tid etter at Høyre/Frp-regjeringen opphevet forbudet mot private pokerlag og tilpasset lovverket for å gjøre det mulig å arrangere NM innenlands.

- Det er et stort øyeblikk, og jeg har vanskelig å finne ord her jeg står, sa leder Sigurd Eskeland i Norsk Pokerforbund

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer