Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Felix (25) første norgesmester i poker

- Jeg har vanskelig å finne ord.

 POKERMESTER:  Felix Stephensen stakk av med poker-seieren og en premiesum på småpene 1,4 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix.
POKERMESTER: Felix Stephensen stakk av med poker-seieren og en premiesum på småpene 1,4 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Favoritten Felix Stephensen (25) skriver seg inn i historien som vinner av det første lovlige norgesmesterskapet i poker. Stephensen og Silje Nilsen satt igjen som de to siste etter at nærmere 2.000 spillere startet NM-spillet i forrige uke.

- Det føles ganske bra akkurat nå. Det har vært et fantastisk arrangement, og drømmen er å avslutte det slik, sier Stephensen til TV 2 etter å ha gått av med seieren - til tross for at han kom 45 minutter etter at de andre hadde startet tirsdag.

- Vi ble sittende kø på grunn av en trailervelt. Det sto helt stille. Heldigvis har jeg en supermamma, så vi fikk snudd på motorveien, forteller han til Side 3.

25-åringen, som sitter igjen med 1,4 millioner kroner, var bookmakernes NM-favoritt etter å ha kommet på andreplass i poker-VM i mars. Der satt han igjen med 35 millioner kroner.

Norges første lovlige poker-NM finner sted bare ett års tid etter at Høyre/Frp-regjeringen opphevet forbudet mot private pokerlag og tilpasset lovverket for å gjøre det mulig å arrangere NM innenlands.

- Det er et stort øyeblikk, og jeg har vanskelig å finne ord her jeg står, sa leder Sigurd Eskeland i Norsk Pokerforbund

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!