Felt av mediene?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DITLEV-SIMONSEN: En rekke nåværende og tidligere politikere står i kø for å skylde på mediene for en kjær ordførers fall. Jeg er glad for at eksordføreren selv ikke har latt seg friste til slike kortslutninger. Det står til hans ære.

Uten Dagbladets og andres dekning av denne saken, hadde Oslo fortsatt hatt en ordfører som har hatt ulovlige midler i utlandet og brukt dem både hjemme og i utlandet. Det er ingen utenom familien selv som vet hvor mye penger som i årenes løp har rent skattefritt gjennom disse kanalene. Vi vet heller ikke hvor pengene kommer fra og hvem som egentlig eide dem. Det er lagt mange kort på bordet – også kort som ikke burde blitt lagt ut. Men kortstokken er stor og mange kort mangler fortsatt før vi som velgere og opinion vet hva som er den hele og fulle sannheten i denne saken. Vi vet heller ikke, men kan gjette, at det sitter mange rundt omkring og vrir seg på gamle skinnstoler og teller på knappene om de skal ta kostnaden med å stå fram med sine ulovlige konti og ulovlige pengebruk, eller satse på at de ikke blir oppdaget. Det har jo gått bra så langt, tenkte mannen som falt utfor et stup!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer