Fem alvorlig skadd i bilulykker i Rollag

Fem personer ble alvorlig skadd - den ene livstruende - i to bilulykker i Rollag i Buskerud i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem personer er alvorlig og kritisk skadd etter en trafikkulykke i Flesberg og en i Rollag. Den ene av dem med livstruende skader. To personer er sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo, mens to er kjørt til sykehus i ambulanse, skriver Laagendalsposten.no.

Den ene ulykken var en front mot front-kollisjon mellom to personbiler klokkea halv seks langs fylkesvei 40 ved Holman Camping i Rollag.
Der er det ifølge politiets opplysninger til avisa snakk om fire involverte personer, og skadene skal være livstruende, alvorlige eller kritiske.

Legehelikopter Et legehelikopteret har fraktet tre personer til Ullevål sykehus, mens den fjerde ble kjørt til Drammen sykehus med ambulanse, skriver Laagendalsposten.
To av de tre som ble fraktet til Ullevål er menn på 31 og 56 år fra Numedal, førstnevnte skal være livstruende skadd.
Den tredje var en kvinne fra Oslo på 50. Den siste, fra Hallingdal, skal være sendt til Sykehuset Buskerud i Drammen, men skadeomfanget er ukjent.

Laagendalsposten omtaler også en ulykke i Flesberg klokka halv sju i kveld. Her skal en kvinne (19) fra Vestlandet være lettere skadd, og har blitt kjørt med ambulanse til Kongsberg sykehus.