Fem år og 152 cm

LONDON (Dagbladet): Hun er fem år gammel, 152 centimeter høy, og kan bli ufruktbar allerede som tiåring. Legene greier ikke å regulere Chelseas genfeil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

VOKSER MED REKORDFART: Chelsea Casey lider av en genfeil, og legene vet ikke om hun slutter å vokse.

Nå ønsker Chelseas mamma, Ann, å fryse ned egg fra Chelsea, slik at hun kan få barn som voksen. Legene tror nemlig at Chelsea kan bli ufruktbar allerede som tiåring.

Chelsea Casey bor sammen med sin mor og sin søster i Bury, ikke langt fra Manchester. Sykdommen ble registrert da Chelsea var tre år gammel. Mamma og pappa måtte da kjøpe klær til henne som var beregnet for åtteåringer.

I dag bruker fem år gamle Chelsea klær i størrelse elleve år, og hun vokser i en forbløffende hastighet.

Ukjent

Det er ingen medisinske eksperter som har lyktes i å diagnostisere Chelsea, og legene tør heller ikke gi familien forklaringer på hvordan Chelsea vil utvikle seg etter hvert som hun blir eldre.

Ifølge mamma Ann vil heller ikke legene spå om hvorvidt Chelsea stopper å vokse eller ikke, og familien vet ikke hvor raskt aldringsprosessen vil gå i Chelseas utrolige kropp.

- Det finnes ikke noe navn på det hun lider av. Hun har fått injeksjoner fra hun var to år gammel i et forsøk på å kontrollere den tidlige puberteten, samt å begrense voksehastigheten, sier Ann Casey. Nå vil Ann kjempe for å fryse ned et egg fra Chelsea. Rett og slett fordi hun ønsker at datteren skal kunne vokse opp og få barn som de fleste andre kvinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer