Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem barn torturert

- Dro ut tånegler og slo med hammer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et ektepar fra Florida ble fredag pågrepet i Utah, mistenkt for tortur av fem barn, melder CNN. Paret skal ha torturert og sultet fem av de sju barna som paret har ansvaret for.

- Paret skal blant annet ha dratt ut barnas tånegler med pinsett, og i tillegg skal de ha sultet barna. Det skal ha sett ut som bilder fra Auschwitz, sier en talskvinne for Citrus politiet, Gail Tierney til CNN.

Etter at barna ble tatt hånd om av barnevernet skal de ha fortalt om torturen. Paret skal ha plukket ut tåneglene deres og slått dem med hammer og tang. I tillegg skal de ha utøvd elektirsk sjokk på barna. Dette er bare noe av torturen barna gjennomgikk. Barna er i alderen 12-17 år.

Slo alarm

Politiet begynte etterforskningen av foreldrene da et av barna, en 16 år gammel gutt, kom til sykehuset med ambulanse, med røde merker rundt halsen og kutt i hodet.

- Gutten skal ha veid rundt 25 kilo da han ble hentet med ambulansen, sier Tierney til CNN.

Linda (51) og John Dollar (58) har i flere år hatt ansvaret for barna. De er ikke deres biologiske foreldre og heller ikke fosterforeldre. Mer informasjon vil ikke politiet ut med, med hensyn til privatretten, men opplyser at paret har vært lovlige verger for barna.

Barna skal ha vært ute av skolen i lengre perioder, og naboer skal ha opplyst at de ikke engang visste at det bodde barn i huset. Paret ble arrestert nær Salt Lake City etter at politiet lenge har vært på utkikk etter paret. Polititet fant dem på grunn av signaler fra mobilen.

De sju barna er nå tatt hånd om av barnevernet. To av barna ble ikke skadet. De skal ha vært foreldrenes favoritter og slapp derfor unna.

I følge Floridas lov kan paret få livstid hvis de blir dømt i Florida.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media