Fem dømt for angrepet på Karoli-familien

Rene Karoli og sønnen ble angrepet i et bingolokale på Torshov i fjor.

BLODIG OPPGJØR: Slik så det ut utenfor Torshov Bingo da to menn i Karoli-familien ble angrepet inne på bingoen 1. april i fjor. I dag ble fem menn dømt i saken. Foto: Geir Barstein / Dagbladet
BLODIG OPPGJØR: Slik så det ut utenfor Torshov Bingo da to menn i Karoli-familien ble angrepet inne på bingoen 1. april i fjor. I dag ble fem menn dømt i saken. Foto: Geir Barstein / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fem menn i alderen 20 til 33 år er i Oslo tingrett dømt for angrepet på Rene «Roma» Karoli og sønnen hans i et bingolokale på Torshov i fjor.

Alle de fem var tiltalt for drapsforsøk, men samtlige nektet straffskyld for denne delen av tiltalen. Den yngste av de fem, en 20 år gammel mann, er dømt til sju års fengsel, melder Aftenposten. Han ble kjent skyldig i drapsforsøk på både far og sønn.

En 24-åring er også dømt til sju års fengsel for medvirkning til drapsforsøk, medvirkning til legemsbeskadigelse og overtredelse av våpenloven. En 31-åring og en 33-åring er begge kjent skyldig i medvirkning til legemsbeskadigelse og dømmes til fengsel i fire og et halvt år.

— Vi har mottatt dommen og informert våre klienter om resultatet. Det er foreløpig for tidlig å si om det vil bli aktuelt å anke. Nå trenger vi tid til å lese dommen nøye, sier Stian Mæland i Matrix advokater som representerer 20-åringen og 24-åringen.

Nektet straffskyld Fire av de fem tiltalte, som alle tilhører sigøynerfamilien Josef, sa seg i retten skyldige i legemsbeskadigelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer