Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem drept av løpsk elefant i India

Fem personer i en familie i Nordøst-India ble tirsdag trampet i hjel og drept av en elefant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blant de fem drepte var en ni dager gammel baby. De fem familiemedlemmene sov i en hytte i Behali-skogen i delstaten Assam da den ville elefanten stormet inn og tråkket dem i hjel.

Begge foreldrene, deres nyfødte baby og to andre barn mistet livet i episoden. Deres tre år gamle datter overlevde angrepet og blir behandlet på sykehus for lettere skader.

Ifølge lokale eksperter har elefanten sannsynligvis kommet bort fra flokken sin før den gikk til angrep mot familiens hytte. Dyret skal ha forlatt området kort tid etter episoden.

På den indiske landsbygda forekommer det stadig flere møter mellom mennesker og elefanter fordi dyrenes naturlige tilholdssted brytes ned eller ødelegges. I forrige måned mistet fem personer livet da en flokk ville elefanter i Assams nabostat Vest-Bengal. De storvokste dyrene herjet rundt i en time og skadet både hus og biler før de ble skutt med bedøvelsespiler.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram