Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem fengslet i Arendal-saken

Ytterligere tre av de seks som er pågrepet og siktet for drapet i Arendal, er varetektsfengslet. En av dem fikk fire uker, mens to av dem fikk to uker i varetekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle tre må sitte to uker isolert og med brev- og besøksforbud, opplyser politiinspektør Arne Pedersen i Agder politidistrikt til NTB.

Til sammen er nå fem av de seks pågrepne i saken varetektsfengslet, to av dem i to uker, og tre av mennene i fire uker. Den sjette som er pågrepet vil fremstilt for fengsling mandag, opplyser Pedersen.

En sjuende mann er også siktet i saken, men han er ikke pågrepet ennå.

- Vi kommer til å intensivere jakten på ham i uka som kommer, sier Pedersen. Ifølge ham tilhører alle det samme hardt belastede kriminelle miljøet i Vestfold-området.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling