Fem hardt skadd ved Slottsparken

De fem vennnene kjørte rett i et tre rett bak Slottet i 9-tiden i morges. Tilstanden til en av de skadde var fortsatt uavklart etter at han ble operert på Ullevål sykehus søndag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som er i tredveårene, pådro seg alvorlige bruddskader i ulykken. En annen mann på 21 år fikk alvorlig skader i hodet, ansiktet og i brystet. Men tilstanden for en 22 år gammel mann var søndag ettermiddag stabil etter at han hadde blitt operert for alvorlige skader i buken, opplyser Ullevål sykehus.

De to andre personene - begge i 20-årene - som var i bilen da ulykken skjedde, ble fraktet til Aker sykehus. Ifølge sykehuset var tilstanden deres stabil i ettermiddag.

Rett i tre

Trafikkulykken skjedde på hjørnet av Parkveien og Colbjørnsens gate bak slottet i Oslo.

- Personbilen kjørte rett i et tre etter en liten sving i Parkveien. Politiet kom til ulykkesstedet kort tid etter at uhellet skjedde ved 9-tiden i morges, opplyser operasjonsleder Per Arve Bakken i operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt.

Fastklemt

Føreren og en annen person i forsetet satt fastklemt i bilen etter ulykken. Brannvesenet fikk dem ut av bilvraket, og de ble alle fraktet til sykehus.

- Vi kjenner fortsatt ikke årsaken til ulykken, men det er ting som tyder på at de kjørte i høy fart. Vi vil avhøre de fem så fort det det lar seg gjøre, sier Per Arve Bakken.

Ingen andre biler eller personer var involvert i uhellet.

(NTB)