Fem husløse etter branner i Stavanger

I alt fem personer er husløse etter at det brøt ut brann i et bolighus i Stavanger natt til lørdag. Også et annet bolighus fikk store skader under en brann i byen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om de to brannene like før klokka 06.00 lørdag morgen. En ubebodd enebolig på Hundvåg, som var under oppussing, fikk omfattende skader, og en tomannsbolig på Storhaug ble ubeboelig.

Ingen personer kom alvorlig til skade under noen av brannene. En person fikk behandling for lettere brannskader på Storhaug og naboene måtte evakueres på grunn av spredningsfare.

- I tomannsboligen bodde det to eldre kvinner i første etasje og en familie på tre personer i andre etasje. Alle er blitt husløse etter brannen som startet i andre etasje, sier vaktleder Terje Olav Høiland ved Stavanger politidistrikt til NTB.

Lørdag morgen ved 8-tiden var begge brannene slukket, men brannvesenet drev fremdeles med etterslokking av tomannsboligen på Storhaug. Årsakene til brannene er ikke kjent, og kriminalteknikere vil starte sine undersøkelser i løpet av lørdag ettermiddag.

NTB