Fem knivskadd i Åndalsnes

Tre menn og to kvinner er skadd etter knivstikking på utestedet «Buona notte» i Åndalsnes sentrum like etter midnatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Gjerningsmannen, en 21-åring fra distriktet, kom til puben «Buena Notte» i Åndalsnes sentrum rett etter midnatt natt til søndag. Han knivstakk først dørvakten og deretter fire personer inne i lokalet.

Han ble raskt lagt i gulvet av dørvakten og enkelte gjester, forteller Thingvold. Fire personer er alvorlig skadd, og er sendt med ambulansehelikopter til sykehus i Trondheim, Molde og Ålesund.

To menn og to kvinner skal være stukket i henholdsvis rygg, buk og armer, mens den siste mannen, som også er den pågrepne gjerningsmannen, kun skal ha skader i fingrene, opplyser operasjonssjef Jacob Thingvold i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.no.

En 27 år gammel kvinne er fraktet til Ålesund sykehus med ambulansehelikopter, og en 28 år gammel kvinne er kjørt med ambulanse til Molde sykehus. En 25-årig mann og en mannlig 18-åring ble fløyet i ambulansehelikopter til henholdsvis St. Olavs hospital og Molde sykehus. Gjerningsmannen behandles også i Molde.

Skadene er trolig ikke livstruende, opplyser operasjonsleder Jacob Thingvold til NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer