Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem knivskadd i Åndalsnes

Tre menn og to kvinner er skadd etter knivstikking på utestedet «Buona notte» i Åndalsnes sentrum like etter midnatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Gjerningsmannen, en 21-åring fra distriktet, kom til puben «Buena Notte» i Åndalsnes sentrum rett etter midnatt natt til søndag. Han knivstakk først dørvakten og deretter fire personer inne i lokalet.

Han ble raskt lagt i gulvet av dørvakten og enkelte gjester, forteller Thingvold. Fire personer er alvorlig skadd, og er sendt med ambulansehelikopter til sykehus i Trondheim, Molde og Ålesund.

To menn og to kvinner skal være stukket i henholdsvis rygg, buk og armer, mens den siste mannen, som også er den pågrepne gjerningsmannen, kun skal ha skader i fingrene, opplyser operasjonssjef Jacob Thingvold i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.no.

En 27 år gammel kvinne er fraktet til Ålesund sykehus med ambulansehelikopter, og en 28 år gammel kvinne er kjørt med ambulanse til Molde sykehus. En 25-årig mann og en mannlig 18-åring ble fløyet i ambulansehelikopter til henholdsvis St. Olavs hospital og Molde sykehus. Gjerningsmannen behandles også i Molde.

Skadene er trolig ikke livstruende, opplyser operasjonsleder Jacob Thingvold til NTB.

Politiet vet foreløpig ikke noe om bakgrunnen for knivstikkingen. Andre kilder opplyser til NTB at gjerningsmannen tilsynelatende var i narkorus.

Alle de involverte er fra Romsdals- og Sunnmøre-distriktet.

- Politiet har i hele natt arbeidet på stedet med å avhøre folk. Saken vil etterforskes videre i løpet av dagen, sier Thingvold.

Den pågrepne mannen ble søndag morgen plassert i arresten i Molde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media