330 KVADRATMETER: Fem av seks leiligheter er solgt i leilighetsprosjekt i Doktor Holms vei 4 på Holmenkollen. Illustrasjon.: Advokat Ek.
330 KVADRATMETER: Fem av seks leiligheter er solgt i leilighetsprosjekt i Doktor Holms vei 4 på Holmenkollen. Illustrasjon.: Advokat Ek.Vis mer

Fem leiligheter i luksusprosjekt solgt for 220 millioner

Fem av seks luksusleiligheter i Holmenkollen-prosjektet The Park er solgt, med en snittpris på 44 millioner per stykk.

(Finansavisen): Glomar Eiendom, som eies av Martin og Bjørn Ivar Flatgård, står bak nyboligprosjektet The Park i Doktor Holms vei 4 i Holmenkollen. Byggingen av seks luksusleiligheter er nå i full gang på tomten, hvor det tidligere sto en større enebolig.

Denne er nå i ferd med å bli erstattet av tre bygg som er horisontalt delt og huser to leiligheter hver.

De seks leilighetene har ifølge Finansavisen hver og en et primærareal på rundt 320–330 kvadratmeter, og et bruttoareal på omkring 420 kvadratmeter når man inkluderer blant annet tre garasjeplasser per leilighet, boder og ganger.

- Du møter aldri naboen i oppgangen. I tillegg til egen heis, har alle også egen trappe­gang, sier advokat Torbjørn Ek i Advokat Ek til avisen.

Finansavisen skrev om prosjektet da det ble lagt ut sommeren 2017. Med et boligmarked som da bremset kraftig skulle det gå et godt stykke ut på høsten før de første to leilighetene ble solgt.

- Da vi lanserte prosjektet hadde vi markedet mot oss. Men da de to første salgene var i boks ble byggingen igangsatt. Ek har aldri gått ut med pris­antydningene på hver enkelt leilighet, men det har vært snakk om prislapper på et sted mellom 40 og 50 millioner.

- Er det stort spenn mellom leilighetene?

- Leilighetene er tilnærmet like hva gjelder beliggenhet og størrelse, så prisene er ikke veldig differensiert, men toppleilighetene er naturligvis noen millioner dyrere, da de også har egen takterrasse.

Nå er status ifølge avisen at fem av de seks leilighetene er solgt. Ek ønsker ikke å oppgi konkrete priser, men indikerer en samlet salgsverdi så langt på nærmere 220 millioner kroner. Det gir et snitt per leilighet på 44 millioner kroner.

Andre økonominyheter:

- Selvfølgelig skal boligprisene stige
River pengemaskin - satser 15 milliarder
Doblet formuen etter skilsmissen fra Røkke