Fem menn pågrepet etter massevoldtekt som ryster India

Ofrene er to og fem år.

DEMONSTRERTE: Flere protesterte foran ett av de to barnas hus i New Dehli, India. Foto: AFP PHOTO / Chandan KHANNA
DEMONSTRERTE: Flere protesterte foran ett av de to barnas hus i New Dehli, India. Foto: AFP PHOTO / Chandan KHANNAVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Igjen rystes India av voldtekter. Denne gangen er det to indiske småjenter på to og et halvt og fem år som ble ofre for massevoldtekter i New Delhi natt til lørdag.

En jente på to og et halvt år ble bortført av to menn under en religiøs feiring, og deretter etterlatt blødende i en park. Ifølge politiet var den lille jenta voldtatt, skriver NTB.

Fem menn er pågrepet, to av dem tenåringer, mistenkt for å stå bak bortføringen og voldtekten av den lille jenta.

Indisk politi har også pågrepet tre menn i forbindelse med bortføringen og voldtekten av en fem år gammel jente i en annen del av den indiske hovedstaden natt til lørdag.

Flere tilfeller India rystes til stadighet av voldtekter, og tidligere denne uka ble en fire år gammel jente funnet bitt, mishandlet og voldtatt etter å ha blitt lurt ut i jungelen utenfor New Dehli.

Det var foreldrene som fant datteren sin ved jernbanelinja i byen. Bevisstløs og med så store skader at det trolig vil ta et halvt år å operere fireåringen.

Tidligere i år ble to søstre dømt til å bli massevoldtatt, men har nå blitt lovet beskyttelse av høyesterett.

I mai ble to unge jenter funnet gjengvoldtatt og hengt i et tre, og politiet skal ikke ha handlet før etter store protester.

Dette førte til at politimesteren i området ble suspendert, fordi han ikke handlet umiddelbart etter at jentene var meldt savnet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram