Fem meter snøskred over E39 i Sogn og Fjordane

Ingen skal være tatt, men søk er satt i gang.

STORT SKRED: Skredet på E39 ved Hornindalsvatnet er mellom 50-60 meter bredt og over fem meter høyt. Foto: Marte Bjørlo
STORT SKRED: Skredet på E39 ved Hornindalsvatnet er mellom 50-60 meter bredt og over fem meter høyt. Foto: Marte Bjørlo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et fem meter høyt snøskred har gått over E39 ved Hornindalsvatnet i Sogn og Fjordane. Ingen skal være tatt, det ble satt i gang flere søk i snøen.

Vest politidistrikt meldte om skredet ved 7.15-tiden søndag morgen. Det sperrer hele europaveien ved Sætra. Hovedredningssentralen varslet like før klokka 8 at det var startet søk på stedet.

- Dette er stort skred, det er mellom 50 og 60 meter bredt og over 5 meter høyt, Terje Magnussen i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Ingen tatt

Det skal ikke være noen tegn til at noen er tatt av. Det er omkjøring på stedet.

Marte Bjørlo var på vei fra Nordfjordeid til jobb i Stryn da hun plutselig møtte skredet på stedet kalt Skredestranda på E39 ved Hornindalsvatnet.

- Det var litt skummelt. Jeg kom forbi rundt ti på sju, så bare noe stort og hvit der framme. Jeg skjønte ikke hva det var med en gang, sier hun til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer