Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem mindreårige forsøkt bortført

I løpet av ei drøy uke har fem barn og unge blitt forsøkt bortført ulike steder i Sogn og Fjordane. Politiet frykter at samme mann står bak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I løpet av kort tid er to 15 år gamle jenter i henholdsvis Florø og på Sande, to ti år gamle jenter i Innvik og en åtte år gammel gutt i Sogndal blitt kontaktet av en fremmed mann i det politiet frykter var et forsøk på bortføring.

Politiet i Sogndal, Gaular, Innvik og Florø er nå i dialog for å se om det er noen sammenheng mellom de fire ulike tilfellene av forsøk på bortføring, melder lokalavisa Firda.

Samme mann?

Jakter på ukjent mann

Politidistrikt i Sogn og Fjordane advarer nå barn og foreldre i fylket.- Vi ser alvorlig på slike saker. Foreldre og skolen må be barna om å holde seg unna fremmede, sier lensmann Knut Hammarsvik ved Innvik lensmannskontor til Firda.I alle sakene står politiet så å si uten spor, men gjør nå alt for å finne ut om det kan være samme mann som har vært på ferde.- De ulike etterforskningsenhetene samordner og utveksler oppysninger i denne saken, sier Hammarsvik til VG.

Hele Norges coronakart