Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem omkom i helikopterstyrt i New York

Skjedde like etter klokka 19 lokal tid søndag kveld.

FATALT: Hendelsen skjedde i East River i New York søndag kveld. Video: Twitter/@JJMagers via CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem passasjerer omkom da et helikopter styrtet i East River i New York. Flygeren overlevde ulykken.

Bilder fra stedet viste at helikopteret ble liggende og flyte i elven etter ulykken, som skjedde i nærheten av 90th Street på Manhattan like etter klokka 19 søndag kveld.

En talsmann for politiet bekrefter at alle de fem passasjerene om bord omkom, mens flygeren greide å ta seg ut og ble reddet av en passerende taubåt. Helikopteret sank til 15 meters dyp, og flere dykkere fra brannvesenet måtte til for å få løsnet sikkerhetsbeltene til passasjerene.

Helikopteret var av typen Eurocopter AS350. Det var eid av charterselskapet Liberty Helicopters og var ute på en kveldstur med amatørfotografer da ulykken skjedde.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling