Fem pågrepet etter bilran i Drammen

Avfyrte skudd, krasjet og truet til seg bil ved bolighus.

KRASJA FLUKTBIL: Personen som flyktet etter skuddepisoden i Drammen krasja denne bilen, etterlot den og trua til seg en Ford Focus. Foto: FREDRIK BREIVIK JENSEN/ Presse30.no
KRASJA FLUKTBIL: Personen som flyktet etter skuddepisoden i Drammen krasja denne bilen, etterlot den og trua til seg en Ford Focus. Foto: FREDRIK BREIVIK JENSEN/ Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I alt fem personer er pågrepet etter at en mann løsnet et skudd og ranet til seg en bil i Drammen tirsdag kveld. Politiet har også beslaglagt et våpen.

En mann ble like etter midnatt pågrepet på Høvik i Bærum mistenkt for å ha løsnet skudd og ranet til seg en bil i Drammen tidligere på kvelden. En drøy time senere, klokken 1.17, slo politiet til mot en leilighet i Drammen som politiet mener kan knyttes til saken. Her ble fire personer tatt med til arresten.

Kjent miljø Ifølge operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt er de pågrepne kjenninger av politiet.

- Dette er et kjent miljø for oss. Noe særlig mer kan jeg ikke si før de mistenkte er avhørt. Det vil skje onsdag, sier operasjonslederen til NTB natt til onsdag.

Meldingen om at det ble avfyrt skudd på Strømsø i Drammen kom klokken 22.23. En bil stakk fra stedet og kolliderte kort tid etter i Konnerudgata, like i nærheten. Der ranet mannen til seg en blå Ford Focus før han stakk av.

Tok oppstilling En større politiaksjon ble satt i gang og politiet i Asker og Bærum stoppet like etter midnatt den etterlyste bilen ved Høvik og pågrep mannen som satt i bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer