Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem pågrepet etter bilran i Drammen

Avfyrte skudd, krasjet og truet til seg bil ved bolighus.

KRASJA FLUKTBIL: Personen som flyktet etter skuddepisoden i Drammen krasja denne bilen, etterlot den og trua til seg en Ford Focus. Foto: FREDRIK BREIVIK JENSEN/ Presse30.no
KRASJA FLUKTBIL: Personen som flyktet etter skuddepisoden i Drammen krasja denne bilen, etterlot den og trua til seg en Ford Focus. Foto: FREDRIK BREIVIK JENSEN/ Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I alt fem personer er pågrepet etter at en mann løsnet et skudd og ranet til seg en bil i Drammen tirsdag kveld. Politiet har også beslaglagt et våpen.

En mann ble like etter midnatt pågrepet på Høvik i Bærum mistenkt for å ha løsnet skudd og ranet til seg en bil i Drammen tidligere på kvelden. En drøy time senere, klokken 1.17, slo politiet til mot en leilighet i Drammen som politiet mener kan knyttes til saken. Her ble fire personer tatt med til arresten.

Kjent miljø Ifølge operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt er de pågrepne kjenninger av politiet.

- Dette er et kjent miljø for oss. Noe særlig mer kan jeg ikke si før de mistenkte er avhørt. Det vil skje onsdag, sier operasjonslederen til NTB natt til onsdag.

Meldingen om at det ble avfyrt skudd på Strømsø i Drammen kom klokken 22.23. En bil stakk fra stedet og kolliderte kort tid etter i Konnerudgata, like i nærheten. Der ranet mannen til seg en blå Ford Focus før han stakk av.

Tok oppstilling En større politiaksjon ble satt i gang og politiet i Asker og Bærum stoppet like etter midnatt den etterlyste bilen ved Høvik og pågrep mannen som satt i bilen.

- Politiet hadde tatt oppstilling flere steder i tilfelle bilen skulle komme inn i vårt distrikt. Det gjorde den og ni minutter etter midnatt ble mannen pågrepet uten dramatikk ved 7-Eleven på Høvik, forteller operasjonsleder Asbjørn Bjørnes i Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

Ingen personer ble skadet i skyteepisoden i Drammen. Politiet er usikre på hva eller hvem som var målet for skuddet som ble avfyrt. Våpenet som trolig er brukt ble funnet i Drammen. Politiet kan natt til onsdag ikke si om det ble avfyrt ett eller flere skudd.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media