Fem personer har tilbudt millionbeløp for «landets enkleste nummer»

- Det koker nå, jeg klarer ikke ta imot alle henvendelsene.

FORNØYD: Idar Vollvik har allerede hørt fra fire, fem som tilbyr millionbeløp. Hvor seriøse de er, vet han derimot foreløpig ikke. Bildet er tatt i 2006. Foto: Oddmund Lunde / Dagbladet
FORNØYD: Idar Vollvik har allerede hørt fra fire, fem som tilbyr millionbeløp. Hvor seriøse de er, vet han derimot foreløpig ikke. Bildet er tatt i 2006. Foto: Oddmund Lunde / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har ikke sluttet å ringe på Idar Vollviks mobiltelefon i dag. Nummeret han selv kaller «landets enkleste» - 45678910 - er lagt ut for salg til 10 millioner kroner. - Det koker nå. Det er helt enormt, sier Vollvik til Dagbladet.

- 7,5 til 8 millioner Selv om prisen er høy, er det tilsynelatende mange interessenter.

- Det er kommet inn fire, fem bud i størrelsesorden 7,5 til 8 millioner kroner, men foreløpig har vi ikke fått påbegynt arbeidet med å avklare seriøsiteten i tilbudene, sier han.

Trønderen som gikk fra milliardær til gjeldsslave etter å ha solgt Chess til TeliaSoneria og deretter tapte gevinsten, har hatt nummeret i nærmere 15 år.

Nå driver han Ludo Store, en nettbutikk som selger alt fra bestikk til elektronikk.

- Nummeret skulle egentlig brukes som hovednummer til Ludo Store, men nå skal vi bare ha utgående anrop - vi skal ringe kunden, så da trenger vi det ikke lenger, forklarer han.

- Hallo, bare et nummer - Hvordan blir det å selge nummeret?

- Hallo, det er bare et telefonnummer. Jeg er opptatt av å drive nettbutikken, og det er det aller viktigste nå. Hver krone av et eventuelt salg skal gå til det, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer