Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem personer har tilbudt millionbeløp for «landets enkleste nummer»

- Det koker nå, jeg klarer ikke ta imot alle henvendelsene.

FORNØYD: Idar Vollvik har allerede hørt fra fire, fem som tilbyr millionbeløp. Hvor seriøse de er, vet han derimot foreløpig ikke. Bildet er tatt i 2006. Foto: Oddmund Lunde / Dagbladet
FORNØYD: Idar Vollvik har allerede hørt fra fire, fem som tilbyr millionbeløp. Hvor seriøse de er, vet han derimot foreløpig ikke. Bildet er tatt i 2006. Foto: Oddmund Lunde / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har ikke sluttet å ringe på Idar Vollviks mobiltelefon i dag. Nummeret han selv kaller «landets enkleste» - 45678910 - er lagt ut for salg til 10 millioner kroner.

- Det koker nå. Det er helt enormt, sier Vollvik til Dagbladet.

- 7,5 til 8 millioner Selv om prisen er høy, er det tilsynelatende mange interessenter.

- Det er kommet inn fire, fem bud i størrelsesorden 7,5 til 8 millioner kroner, men foreløpig har vi ikke fått påbegynt arbeidet med å avklare seriøsiteten i tilbudene, sier han.

Trønderen som gikk fra milliardær til gjeldsslave etter å ha solgt Chess til TeliaSoneria og deretter tapte gevinsten, har hatt nummeret i nærmere 15 år.

Nå driver han Ludo Store, en nettbutikk som selger alt fra bestikk til elektronikk.

- Nummeret skulle egentlig brukes som hovednummer til Ludo Store, men nå skal vi bare ha utgående anrop - vi skal ringe kunden, så da trenger vi det ikke lenger, forklarer han.

- Hallo, bare et nummer - Hvordan blir det å selge nummeret?

- Hallo, det er bare et telefonnummer. Jeg er opptatt av å drive nettbutikken, og det er det aller viktigste nå. Hver krone av et eventuelt salg skal gå til det, sier han.

Idar Vollvik må løpe videre. Mobilen med det enkle nummeret ringer i ett.

KOKER: Idar Vollvik driver Ludo Store, og det er nettbutikken som ved et eventuelt salg som skal få pengene. Her er Vollvik portrettert i Dagbladet Magasinet i 2011. 
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
KOKER: Idar Vollvik driver Ludo Store, og det er nettbutikken som ved et eventuelt salg som skal få pengene. Her er Vollvik portrettert i Dagbladet Magasinet i 2011. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer

- Jeg vet ikke om vi får 10 millioner kroner - men det koker noe vanvittig nå. Vi klarer ikke ta unna alle henvendelsene som kommer, sier han.

- Stor kjede «45678910 er det eneste nummeret vi vet om med en slik kronologisk stigning», står det i annonsen.

- Det er en internasjonal kjede som holder på å etablere seg i Norge som har kommet med tilbud, sa Bjarne Sutherland, som er Vollviks kontaktperson i salget, til Dagbladet tidlig mandag morgen.

- Jeg har stor tro på at nummeret kan selges for 10 millioner kroner, sa han da.

Enn så lenge er nummeret fortsatt Vollviks.

45678910: Nummeret koster 10 millioner. Skjermdump: FInn.no
45678910: Nummeret koster 10 millioner. Skjermdump: FInn.no Vis mer