FIRE PÅGREPET: Politiet har pågrepet fire personer og jakter en femtemann ettter at en 29 år gammel mann ble banket opp med balltre i Larvik i kveld. (2400-LESERBILDE)
FIRE PÅGREPET: Politiet har pågrepet fire personer og jakter en femtemann ettter at en 29 år gammel mann ble banket opp med balltre i Larvik i kveld. (2400-LESERBILDE)Vis mer

Fem personer med balltre gikk løs på mann (29) i Larvik

Måtte til legevakt. Fire er pågrepet, mens en navngitt femtemann jaktes av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Fire personer er pågrepet etter at en 29 år gammel mann ringte til Vestfold-politiet i 18-tida i kveld og fortalte at han følte seg truet. En politipatrulje fra Larvik dro til stedet og fikk bistand fra en patrulje fra Sandefjord.

Balltre Politiet mener de fire, i tillegg til en eller flere andre, skal ha gått løs på 29-åringen med balltre i Larvik.

- Vi har mistanke om at det kan dreie seg om flere personer enn de vi har pågrepet. 29-åringen har vært til sjekk på legevakta, men resultatet er ikke kjent ennå. Det er mulig han må inn til røntgenundersøkelse, sier operasjonsleder Jan Birger Raastad ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Foranledningen og hendelsesforløpet er foreløpig uklart, men vil være noe kriminalavsnittet ved Larvik-politiet vil ta for seg i morgen tidlig gjennom blant annet avhør av de involverte.

Alle mot én Operasjonsleder Raastad forteller at det kan virke som at det var alle mot én:

- Det var 29-åringen som ringte inn og sa han følte seg truet og var den eneste som ble skadd. Det er han det er gått utover, sier han.

PÅGREPET: Her blir en av de fire mennene pågrepet av politiet. (2400-LESERBILDE)
PÅGREPET: Her blir en av de fire mennene pågrepet av politiet. (2400-LESERBILDE) Vis mer

De mistenkte er i alderen 18 til 30 år, og politiet har tatt beslag i fem balltre.

- Vi vet det var en femtemann involvert, og vi jakter nå på en navngitt person i Larvik-området, opplyser Raastad til Dagbladet.

VÅPEN: Politiet har beslaglagt fem balltre etter slosskampen i Larvik. (2400-LESERBILDE)
VÅPEN: Politiet har beslaglagt fem balltre etter slosskampen i Larvik. (2400-LESERBILDE) Vis mer