Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem personer skadd i trafikkulykke

Bil kjørte inn i seks personer i Andebu.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre personer er skadd etter en trafikkulykke på Håskenveien i Andebu i Vestfold.

Tre personer ble sendt til Sykehuset i Vestfold i Tønsberg, mens to jenter på 4 og 14 år ble fraktet til Ullevål universitetssykehus.

- De to jentene har ingen skader, men blir på sykehuset til observasjon, sier informasjonsrådgiver Alf Bøhler ved Ullevål.

De tre som er fraktet til Tønsberg skal ha moderate skader opplyser sykehuset i Tønsberg.

I følge Meyer oppsto ulykken i forbindelse med at en buss sto stille for å ta opp passasjerer. En bakenforliggende bil var ikke oppmerksom på at bussen sto stille, og kjørte inn i bussen. Ingen av de fire passasjerene eller sjåføren ble skadet i denne ulykken.Det skal ha vært svært glatte veier i området da ulykken skjedde.

Personene i bilen som hadde kjørt inn i bussen gikk så ut av bilen og sto og snakket med sjåføren av bussen, da en tredje bil kjørte inne i gruppen av personer fra den første bilen og bussjåføren.

Denne bilen forsøkte å unngå å kjøre inn i de to kjøretøyene som tidligere hadde kollidert ved å kjøre ut til høyre for de to bilene der den traff seks personer hvorav fem personer ble skadet.

Politiet fikk melding om ulykken 08:40.

FEM SKADD: Luftambulansen fraktet to skadde til Ullevaal sykehus i Oslo. Foto: Peder Gjersøe
FEM SKADD: Luftambulansen fraktet to skadde til Ullevaal sykehus i Oslo. Foto: Peder Gjersøe Vis mer
image: Fem personer skadd i trafikkulykke