Fem punkter

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem kommentarer til Aslak Nores innlegg om de norske nypasifistene.

1. Å legge all skyld på serberne i Bosnia, er en forenkling. Du burde sette deg inn i saken før du hetser et helt folk, din klovn.

2. Hvordan skulle norske flyangrep kunnet forhindre eller stoppe borgerkrigen i Bosnia? Skulle man terrorbombet Banja Luka helt til serberne i hele landet forstod at de måtte ta det med ro?

3. Kosovokrigen ble startet på grunnlag av en massakre som aldri hadde funnet sted. Den hadde blitt satt i scene av NATO.

4. Afghanistan kan jeg lite eller ingenting om. Men krig innebærer at det ikke eksisterer noen dialog. Og hvordan kan vi vite at den militært sterkeste parten alltid er den mest moralske og greieste og snilleste og koseligste?

5. Å oppsumere all krigsmotstand som en "isme", altså en ideologi, er å påstå at krigsmotstand aldri er basert på sunn fornuft og gode argumenter. Til det er det bare å gjenta konklusjonen om at du er en klovn. Du passer perfekt inn i Morgenbladet, med dine latterlige, spissformulerte meninger tilpasset patetiske, overskriftbaserte \\"debatter\\".