Fem ran i Oslo i kveld

Fem ran ble begått i Oslo i kveld. Ingen kom fysisk til skade i noen av ranene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det første ranet skjedde ved 17-tiden i torsdag ettermiddag. En kvinne ble frastjålet vesken sin under en spasertur på Torshov i Oslo. Vesken skal ha inneholdt 38.000 kroner.

Ved 19-tiden ranet en maskert mann en Kiwi-forretning på Kalbakken. Raneren tok seg inn på bakrommet i butikken og truet betjeningen med kniv, før han kom seg unna med et ukjent beløp.

Klokken 20 ble en Shell-stasjon på Furuset ranet av to maskerte menn bevæpnet med øks. De to ransmennene bandt betjeningen før de stakk fra stedet. Det er også her uklart hvor mye penger ranerne fikk med seg.

Like etter klokken 21.30 truet to unge gutter ekspeditøren i en kiosk i Oslo sentrum med pistol og stakk deretter av med kassabeholdningen. Guttene skal være i 16-17 årsalderen.

Holmlia Bingo ble ranet ved 22.30-tiden av to eller tre ransmenn . De truet betjeningen med kniv og pistol, og stakk deretter av i en bil med et ukjent ransutbytte. Bilen ble kort etter funnet i nærheten. Våpnene var etterlatt i kjøretøyet.

- Ingen har kommet fysisk til skade i noen av ranene, vi har heller ikke pågrepet noen mistenkte, opplyser operasjonsleder Harald Skjelbred i Oslo politidistrikt til NTB torsdag kveld.

NTB