Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem ranet minibank - tre drept i flukten

Stygg bilulykke for mistenkte briter i Nederland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| LONDON (Dagbladet): Tre engelskmenn i 20-åra er døde, og to andre pådro seg skader, i en voldsom bilkrasj i Nederland natt til lørdag, melder BBC.

I bilen fant nederlandsk politi en stor mengde pengesedler tilsmusset med blekk.

Kjøretøyet var allerede etterlyst i forbindelse med innbruddet i en minibank i Driel 20 minutter tidligere.

En av bilpassasjerene døde momentant. To av de andre omkom i løpet av helga.

Tilstanden for den ene av de to overlevende skal være kritisk, mens sistemann har vært i stand til å avgi forklaring.

- Fem britiske statsborgere var involvert i en trafikkulykke lørdag morgen i den nederlandske byen Driel, sier en talsmann for det britiske utenriksdepartementet til The Sun.

- Det lokale politiet etterforsker hendelsen, og vi tilbyr konsulær støtte til de involverte.

The Suns nettside kan du se opptak av minibankranet, fanget av butikkens overvåkningskamera, mens BBC bringer videobilder fra ulykkesstedet.

Fem ranet minibank

- tre drept i flukten

 

Stygg bilulykke for mistenkte briter i Nederland.

 

LONDON (Dagbladet): Tre engelskmenn i 20-åra er døde, og to andre pådro seg skader, i en voldsom bilkrasj i Nederland natt til lørdag, melder BBC.

I bilen fant nederlandsk politi en stor mengde pengesedler tilsmusset med blekk. Kjøretøyet var allerede etterlyst i forbindelse med innbruddet i en minibank i Driel 20 minutter tidligere.

 

En av bilpassasjerene døde momentant. To av de andre omkom i løpet av helga. Tilstanden for den ene av de to overlevende skal være kritisk, mens sistemann har vært i stand til å avgi forklaring.

 

- Fem britiske statsborgere var involvert i en trafikkulykke lørdag morgen i den nederlandske byen Driel. Det lokale politiet etterforsker hendelsen, og vi tilbyr konsulær støtte til de involverte, sier en talsmann for det britiske utenriksdepartementet til The Sun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media